Quantcast
Sala de premsa

Notes de premsa

Datax imparteix conferència sobre el Nou Reglament Europeu a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró

01 febrer, 2017

El passat 26 de gener, Esther Noda, advocada especialitzada en protecció de dades i sòcia cofundadora de Datax, va impartir una conferència a la seu del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró, per abordar l’última reforma legal esdevinguda en la matèria: El nou Reglament Europeu de Protecció de Dades.

Sota el títol “Aprovació del Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades: Principals novetats i Implicacions per a totes les empreses”, Noda es va centrar en exposar el perquè de la necessitat d’aquest nou marc legal en aquesta era digital, en realitzar un repàs de les principals novetats que comportarà el nou reglament, així com els nous requisits que les empreses hauran d’adoptar en funció de la seva activitat.

El nou reglament europeu va entrar en vigor el passat 25 de maig i s’ha iniciat ja un període transitori de dos anys per facilitar la seva aplicació pràctica i directa en totes les empreses i organismes públics dels Estats membres de la UE.

L’acte es va celebrar a la seu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró (ICAMAT) durant 120 minuts i amb l’aforament complet.

Des de DATAX volem agrair l’excel·lent organització, la participació i l’ interès mostrat per tots els col·legiats, així com donar les gràcies per l’oportunitat de poder col·laborar amb l’ICAMAT en l’adaptació al Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades.