Quantcast
Sala de premsa

Notes de premsa

DATAX i Onda Cero Catalunya ofereixen una programació especial en motiu del Dia Europeu de la Protecció de Dades

26 gener, 2018

 

  • El Dia Europeu de la Protecció de Dades se celebra el 28 de gener.
  • La consultoria Datax i Onda Cero Catalunya col·laboren per oferir una programació especial el proper 29 de gener sobre tots els canvis que es produiran en matèria de protecció de dades durant aquest any 2018.
  • El nou Reglament Europeu de Protecció de Dades serà d’obligat compliment per a totes les empreses i organitzacions a partir del 25 de maig.

 

El proper 29 de gener la consultoria Datax i Onda Cero Catalunya ofereixen una programació especial en motiu del Dia Europeu de la Protecció de Dades que se celebra el 28 de gener.
Aquest any 2018 és especialment rellevant per a la Protecció de Dades degut a tots els canvis que introduirà el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD).
A l’especial del proper 29 de gener coneixerem com afectarà el RGPD a ciutadans i quines implicacions tindrà per a les empreses. En parlarem a fons als programes La Ciutat (13 – 14h) i La Brúixola (19 – 21h).

¿Què és el nou Reglament Europeu?

El Reglament General de Protecció de Dades és la nova normativa europea de protecció de dades de caràcter personal. Va entrar en vigor l’any 2016 amb un període transitori de 2 anys per facilitar l’adaptació de les organitzacions i empreses als nous requeriments. El RGPD serà d’obligat compliment a partir del 25 de maig de 2018.
La finalitat del Reglament Europeu és regular els avenços tecnològics de la societat actual que afecten a la privacitat i a la protecció de les dades personals dels ciutadans europeus, així com atorgar nous drets i major control sobre les seves dades.