Quantcast
Sala de premsa

Notes de premsa

Conferència de Datax sobre el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades

30 setembre, 2016

El passat 26 de setembre, Esther Noda, advocada especialitzada en protecció de dades i sòcia cofundadora de Datax, va impartir una conferència per abordar l’última reforma legal esdevinguda en la matèria: El nou Reglament Europeu de Protecció de Dades.
Sota el títol “Aprovació del nou Reglament Europeu de Protecció de Dades: Principals novetats i implicacions per a totes les empreses“, Noda es va centrar en explicar per què es necessita aquest nou marc legal en aquesta era digital, en realitzar un repàs de les principals novetats que comportarà el nou reglament, així com els nous requisits que les empreses hauran d’adoptar en funció de la seva activitat.
El nou Reglament Europeu va entrar en vigor el passat 25 de maig i s’ha iniciat ja un període transitori de dos anys per facilitar la seva aplicació pràctica i directa a totes les empreses i organismes públics dels estats membres de la UE.
L’acte es va celebrar a la seu de Secartys (Associació Espanyola per a la Internalització de les Empreses d’Electrònica, Informàtica i Telecomunicacions) durant 120 minuts i amb l’aforament ple.
Els assistents principalment eren els màxims responsables del compliment d’aquest imperatiu legal en empreses d’un perfil tecnològic i innovador.
Una vegada finalitzada la conferència, s’inicià una ronda de preguntes per part dels assistents, que van mostrar un gran interès per les implicacions per a les empreses que suposa el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades.
Des de DATAX volem agrair-los l’excel·lent organització de SECARTYS i la participació i interès mostrat per tots els assistents.
A DATAX seguirem afrontant nous reptes i donant suport a les empreses en l’adaptació al nou Reglament Europeu de Protecció de Dades.